Unieke vergaderlocatie op een toplocatie in Zuid-Limburg

Ontdek onze unieke vergaderlocatie De Apine op een toplocatie: de monumentale hoeve boven op de Vernelsberg in Zuid-Limburg. Hier kunt u in alle rust vergaderen in de natuur, met een adembenemend uitzicht op het dal. Onze locatie biedt de perfecte setting voor een productieve en inspirerende bijeenkomst.

De hoeve is omringd door een riante tuin, waardoor buiten vergaderen tot de mogelijkheden behoort. U kunt in alle rust vergaderen in een groene omgeving. Onze cateringfaciliteiten staan tot uw beschikking om ervoor te zorgen het team niets tekort komt.

Werken aan teambuilding

Deze locatie is niet alleen geschikt voor vergaderingen, maar ook ideaal voor teambuildingactiviteiten. De natuurlijke omgeving biedt een uitgelezen kans voor groepsactiviteiten en teambuildingsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan spannende buitenspellen, uitdagende opdrachten en samenwerkingsactiviteiten die de teamgeest versterken.

Meerdaagse vergadering of teambuildingsessie

Bent u van plan om meerdaagse sessies te organiseren? Geen probleem! Onze luxe kamers zijn allemaal voorzien van eigen sanitair en bieden het comfort dat nodig is om uitgerust en klaar voor de volgende dag aan de activiteiten deel te nemen. Het sfeervolle interieur van de kamers zorgt ervoor dat u zich direct thuis voelt.

Charme, historie en luxe gaan hand in hand

Onze vergaderlocatie De Apine bovenop de Vernelsberg combineert de charme van een historische hoeve met moderne faciliteiten zoals deze gewenst zijn voor zakelijke evenementen. De rustige en inspirerende omgeving zorgt ervoor dat u zich kunt concentreren op uw vergadering, terwijl de natuurlijke schoonheid en de mogelijkheden voor teambuilding bijdragen aan een onvergetelijke ervaring.

Kom en ontdek zelf wat onze vergaderlocatie te bieden heeft. Neem contact met ons op voor meer informatie en het plannen van uw volgende evenement. We kijken ernaar uit u en uw team te verwelkomen op deze bijzondere plek op de Vernelsberg!