Ontdek en beleef Hoeve Vernelsberg "Parel aan de Geul in het Geuldal"

Hoeve Vernelsberg echt iets anders

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een training, workshop of vergadering? Of een plek waar je met familie of vrienden een weekend door kan brengen, zomaar of om iets te vieren. Een plek waar in alle rust gewerkt kan worden aan het bedenken en plannen van een evenement of een presentatie? Of misschien zoekt u een plek om een cursus te geven of een voorstelling te repeteren?

Hoeve Vernelsberg biedt een oplossing. De hoeve is een van de mooiste monumentale boerderijen in Zuid-Limburg, deels door de bijzondere vorm en architectuur maar vooral door de unieke ligging midden in het Geuldal. Sinds 2009 kunnen wij elf kamers aanbieden voor maximaal 24 personen die gebruik kunnen maken van een breed scala aan (professionele) faciliteiten.

Geen 4-sterren hotel of trainingscentrum maar echt iets anders. Unieke kamers in de sfeer van de hoeve. Geen cocktailbar of minibar maar wel een eigen koelkast op de kamer. Geen restaurant, maar als u dit wilt, afspraken met topcateraars. In een omgeving die een ongekend niveau van privacy en rust biedt. Het is niet mogelijk om een trouwfeest te houden op Hoeve Vernelsberg.

Trouwlocatie