FACILITEITEN

Hoeve Vernelsberg wordt omgeven door het Geuldal, een van Nederlands mooiste natuurgebieden. Meteen buiten de poort kruisen vele fiets- en/ of wandelroutes.

Binnen de besloten ruimte van de hoeve hebben gasten de beschikking over diverse ochtend- en avondterrassen op en rond de binnenplaats, het groene gazon en – via een natuurstenen trap – exclusieve toegang tot de paddenpoel en de oever van de Geul.

Groepen kunnen gebruik maken van twee grote ruimtes voor bijvoorbeeld trainingen, presentaties, workshops, seminars, cursussen, ‘assessments’, repetities, exposities en uitvoeringen.

De blauwstenen schuur is zeer eenvoudig en bijzonder van sfeer. Het is een indrukwekkende, vrijwel lege ruimte van ruim 100 m2 met een entresol van 35 m2. Hier kunnen (ook) activiteiten plaatsvinden waar geen stoelen en tafels voor nodig zijn zoals voordrachten, lezingen, exposities, schilderen, dansen, musiceren en repeteren. Deze ruimte heeft nog geen vaste verwarming en is dus vooral te gebruiken in warme periodes.

De tweede ruimte is het brede gedeelte van de voormalige koestal de Deel genaamd, een vakwerkschuur met aan de binnenkant lemen muuroppervlakken van twee bij zes meter. De ruimte is open tot de nok met een entresol van een kleine 20 m2 en een loopbrug naar een 2e entresol, ideaal voor een moment van rust met een boek of de TV. Er is een goed uitgeruste keuken, voor eigen gebruik of ten dienste van een cateraar. Afspraken over catering in overleg. Deze ruimte is zodanig ingericht dat ze ook geschikt is voor het houden van presentaties of het geven van cursussen. Men kan beschikken over flip-overs, een beamer en een mobiel scherm. In de Koestal, Paardenstal en Blauwsteenschuur heeft men toegang tot draadloos Internet.

Voor foto’s van de faciliteiten klik hier.
Scroll naar top